آسیاتل

بازدید: 43

آمبولیزاسیون فیبروم رحمی، باعث سقط جنین میشه؟

منبع : نی نی بان کد خبر: 1443385
بنده خانمی ۴۲ساله هستم دارای فیبروم رحمی ساب سرزوال اینترامورال به ابعاد۵۷×۴۵ که سال ۹۲ آمبولیزاسیون فیبروم کردم.
 سوال مخاطب نی‌نی‌بان: بنده خانمی ۴۲ساله هستم دارای فیبروم رحمی ساب سرزوال اینترامورال به ابعاد۵۷×۴۵ که سال ۹۲ آمبولیزاسیون فیبروم کردم وفرودین ۹۷ باردار شدم که متاسفانه در۵ هفته و۶روز رشدش متوقف شد وسقط گردید ایاسقط جنین من  از عوارض آمبولیزاسیون فیبروم رحمی است که ممکن است خونرسانی به جنین را مختل کرده باشد  یا خیر واگر بله باید چکارکنم راه حل چیست؟آیا میتوان موادی که عروق فیبروم را بسته اند دوباره از عروق خارج  کرد وعمل باز انجام دهم وفیبرومم را از رحم خارج کنم  با توجه به سن که ۴۲ ساله هستم واینکه هیچ فرزندی ندارم ممکن است اگر حامله شوم دوباره سقط شود؟چه مدت بعد از سقط دوباره برای بارداری اقدام کنم؟ 
 
پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
دوست عزیز 10 تا 15 درصد بارداری ها سقط می شود و مشخص نیست سقط شما مربوط به وجود فیبروم بوده یا خیر. توصیه میشود با جراح زنان مشورت کنید بهتر است عمل جراحی خارج کردن میوم را انجام دهید.

پربازدیدترین اخبار

گزارش ها

انتشار قریب الوقوع گزارش سنا درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا

انتشار قریب الوقوع گزارش سنا درباره دخالت روسیه در انتخابات آمریکا