آسیاتک

بازدید: 19

فواید روغن کرچک برای پوست

منبع : برترین ها کد خبر: 793784
روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد.
برترین ها - ترجمه از هدی بانکی: روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد. در این مطلب به این فواید می‌پردازیم.
 
روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند. روغن کرچک، نسبتا بی‌خطر است اما برخی از افراد ممکن است بعد از مصرف آن روی پوست، دچار عوارض جانبی بشوند. گفته می‌شود روغن کرچک، خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و مرطوب کنندگی دارد.
 
 فواید روغن کرچک برای پوست و صورت

روغن کرچک چیست؟

از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیزها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند. روغن کرچک در روده‌ی کوچ به اسید ریسینولئیک تجزیه می‌شود که پروسه‌ی گوارش را در روده‌ها تسریع می‌کند. گفته می‌شود روغن کرچک دارای فواید بالقوه‌ای برای پوست است.
 
روغن کرچک و اسید ریسینولئیک، توسط پوست به خوبی جذب شده و گاهی برای درمان مشکلات گوناگون پوستی به کار می‌روند، مانند پسوریازیس و آکنه. همچنین این باور از قدیم وجود داشته که روغن کرچک موجب تقویت رشد مو می‌شود، اما تاکنون هیچ گونه شواهد علمی برای تائيد این ادعا وجود ندارد.

روغن کرچک با دارا بودن اسید ریسینولئیک و چند اسید چرب دیگر، خواصی دارد که آن را محصول مناسبی برای مراقبت از پوست، مخصوصا پوست صورت می‌کند.

پنج فایده‌ی روغن کرچک برای پوست صورت

1. آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک باعث شده در کاهش آکنه موثر باشد. اسید ریسنولئیک تولید شده توسط روغن کرچک می‌تواند رشد باکتری‌های مولد آکنه را مهار کند.

2. بافت پوست: روغن کرچک، سرشار از اسیدهای چرب دیگری است که می‌تواند نرمی و لطافت پوست صورت را افزایش بدهد.

3. رنگ پوست چهره: اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک همچنین می‌توانند رشد بافت سالم پوست را تقویت کرده و برای یکنواخت کردن رنگ پوست مفید باشند.

4. پوست حساس: روغن کرچک، تقریبا غیر کومدوژنیک است، یعنی احتمال اینکه چربی آن باعث مسدود شدن حفره‌های پوستی شود بسیار پایین بوده و به همین دلیل برای استفاده‌ی پوست‌های حساس که مستعد ابتلا به
 جوش‌های سر سیاه هستند، مناسب است.

5. ارزانقیمت بودن: محصولات مراقبت از پوست و بویژه کرم‌ها و لوسیون‌های مخصوص صورت، معمولا گرانقیمت هستند. اما روغن کرچک نسبتا ارزانقیمت است و از نظر خاصیت و تاثیرگزاری با بسیاری از این محصولات، برابری
می‌کند.

6. ضد التهابی: هم روغن کرچک و هم اسید ریسینولئیک دارای خواص ضد التهابی هستند که باعث می‌شود برای درمان پوست‌های حساس و ملتهب مفید باشند.

7. ضد میکروبی: روغن کرچک می‌تواند با کمک به دور کردن پاتوژن‌های مهاجم (باکتری‌های بیماریزا)، از پوست در برابر عفونت‌های باکتریایی محافظت کند.

8. مرطوب کنندگی: روغن کرچک حاوی تریگلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و برای درمان خشکی پوست مناسب است.

9. آبرسانی: روغن کرچک خاصیت نم نگه‌دار دارد، یعنی می‌تواند رطوبت را از هوا گرفته و به پوست برساند و در نتیجه پوست را هیدراته نگه دارد.

10. پاک کنندگی: تریگلیسرید موجود در روغن کرچک برای زدودن آلودگی‌های روزمره از روی پوست مناسب است.

چطور از روغن کرچک برای پوست استفاده کنیم

جذب کامل روغن کرچک توسط پوست کمی زمانبر است، اما می‌توانید با رقیق کردن آن، جذبش را سریع‌تر کنید. می‌توانید روغن کرچک را با روغن‌های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن بادام زمینی به نسبت نصف فه نصف رقیق کنید.

عوارض جانبی

هر چند روغن کرچک، خواص زیادی دارد اما باید بدانید که بسیاری از آنها، هنوز پشتوانه‌ی علمی نداشته و معمولا تجربی هستند. ممکن است استفاده از روغن کرچک برای بعضی از افراد ایجاد راش‌های پوستی، تورم و خارش کند. کسی که به روغن کرچک واکنش آلرژیک نشان داده باید فورا به پزشک مراجعه کند.

loading...
  • فواید روغن کرچک برای پوست


    روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده‌ای دارد؛ از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی. معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می‌کنند اما این روغن، فواید بالقوه‌ای برای پوست دارد.
  • تمام فواید روغن کرچک برای پوست


    روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که مصارف پزشکی و آرایشی زیادی دارد.
  • خواص روغن کرچک برای پوست


  • خواص روغن کرچک برای پوست


    سلامت نیوز:روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که مصارف پزشکی و آرایشی زیادی دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، افراد به طور معمول از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می کنند اما این روغن برای پوست هم خواص شگفت انگیزی دارد. پنج خاصیت روغن کرچک ب
  • خواص روغن کرچک برای پوست


  • خواص روغن کرچک برای پوست


    روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که مصارف پزشکی و آرایشی زیادی دارد.
  • خواص روغن کرچک برای پوست


  • خواص روغن کرچک برای پوست


  • ۱۰ فائده روغن کرچک برای پوست صورت


    روغن کرچک از دانه‌های گیاه کرچک (ricinus communis) گرفته می‌شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست. این روغن را معمولا به طور مستقیم و با استفاده از پنبه روی پوست استفاده می‌کنند.
  • ۵ فایده‌ روغن کرچک برای پوست صورت


    از نظر ظاهری، روغن کرچک یک مایع شفاف با ته مایه‌ای از رنگ زرد است. این روغن ماده‌ای است که در بسیاری از چیز‌ها وجود دارد؛ از شوینده‌ها گرفته تا رنگ‌ها. از روغن کرچک برای درمان بیماری‌های زیادی نیز استفاده می‌شود که عموما مشکلات گوارشی هستند.
  • فواید روغن بچه برای زیبایی پوست و مو


    سلامت نیوز: بسیاری از روغن های بچه حاوی عاص اضافه ای ماننده روغن اسطوخودوس و آلوئه ورا هستند که خواص آن را افزایش می دهد. آیا می دانستید که استفاده از روغن کودک به رشد و نگهداری موهای شما کمک کره و موهایتان را قوی و براق می کند؟ به گزارش سلامت نیوز
  • روغن کرچک برای زایمان، نحوه مصرف


    امروز هفته ی چهلم بارداری رو تموم کردم. دکترم برای زایمان طبیعی چهار روز دیگه وقت داده. ازش درمورد مصرف روغن کرچک پرسیدم.
  • برای زایمان زودتر روغن کرچک بخورم؟


    علایم زایمان را ندارم ولی دو روز است به شدت کمر درد دارم به حدی که توان حرکت را از من گرفته اطرافیان پیشنهاد مصرف روغن کرچک را جهت زایمان سریعتر داده اند.
  • نحوه مصرف روغن کرچک برای تقویت مو


    احتمالا شما هم مانند اکثر افراد زمانی که به روغن کرچک فکر می کنید، تنها آن را به عنوان یک ملین به خاطر می آورید. این در حالی است که روغن کرچک یکی از گیاهان دارویی با خواص درمانی متعدد است.
  • نحوه مصرف روغن کرچک برای تقویت مو


    احتمالا شما هم مانند اکثر افراد زمانی که به روغن کرچک فکر می کنید، تنها آن را به عنوان یک ملین به خاطر می آورید. این در حالی است که روغن کرچک یکی از گیاهان دارویی با خواص درمانی متعدد است.
دانلود نرم افزار

پربازدیدترین اخبار

گزارش ها

گزارش اسپوتنیک درباره پیامدهای خطرناک دیدار ترامپ و پوتین برای رئیس‌جمهور آمریکا

گزارش اسپوتنیک درباره پیامدهای خطرناک دیدار ترامپ و پوتین برای رئیس‌جمهور آمریکا

گزارش تخلفات حضرتی در حزب اعتماد ملی، تقدیم وزارت کشور شد

گزارش تخلفات حضرتی در حزب اعتماد ملی، تقدیم وزارت کشور شد

گزارش: تحول جدی در توان زرهی نیروهای مسلح/ تزریق ۸۰۰ تانک جدید به سازمان رزم ارتش و سپاه

گزارش: تحول جدی در توان زرهی نیروهای مسلح/ تزریق ۸۰۰ تانک جدید به سازمان رزم ارتش و سپاه

واکنش به گزارش‌ها درباره موسسه ثامن الحجج / «ح. ص»: ۸۸۰ میلیون تسهیلات گرفتم، ۱.۲ میلیارد برگرداندم؛ یک ریال هم بدهی ندارم / حقوق دخترم ۷۰۰ هزار تومان بود

واکنش به گزارش‌ها درباره موسسه ثامن الحجج / «ح. ص»: ۸۸۰ میلیون تسهیلات گرفتم، ۱.۲ میلیارد برگرداندم؛ یک ریال هم بدهی ندارم / حقوق دخترم ۷۰۰ هزار تومان بود

گزارش: آغاز برنامه انتخاباتی کارگزاران برای ۱۴۰۰؛ همکاری با

گزارش: آغاز برنامه انتخاباتی کارگزاران برای ۱۴۰۰؛ همکاری با "شورای‌هماهنگی"، ائتلاف با معتدلین

سخنگوی تعزیرات: مردم گرانفروشی را گزارش دهند

سخنگوی تعزیرات: مردم گرانفروشی را گزارش دهند

گزارش تصویری راه‌اندازی 2 مرکز حفظ قرآن بسیج

گزارش تصویری راه‌اندازی 2 مرکز حفظ قرآن بسیج

تازه‌ترین گزارش کمیته هسته‌ای مجلس از روند اجرای برجام تهیه شد

تازه‌ترین گزارش کمیته هسته‌ای مجلس از روند اجرای برجام تهیه شد

تبلیغات

آسیاتک حمایت